Ügyfélszolgálat: +36 52 512-900 / 66333
E-mail: helpdesk@it.unideb.hu

Szoftverek

Virusbuster

Kedves Kollégák! A VirusBuster szerződés meghosszabbítása az ISZK által nem befolyásolható okokból csúszik. Hogy a felhasználók mégse maradjanak érvényes licenc nélkül, a VirusBuster volt olyan rugalmas, hogy áthidaló megoldásként rendelkezésünkre bocsátott egy kódot, ami további egy hónapig teszi lehetővé a szoftverek használatát. A kód a http://soft.unideb.hu címről tölthető le bejelentkezés után a VIRUSBUSTER menüpontból.

Licenszelt szoftverek

Az egyetem által megvásárolt (SPSS, VirusBuster), illetve a Microsoft Campus szerződés keretében elérhető szoftverek, az egyetemi polgárok számára hozzáférhetőek a http://www.soft.unideb.hu weboldalon. Ezek letöltése csak a Debreceni Egyetem központi hálózati azonosítójával lehetséges, a weboldal csak a Debreceni Egyetem hálózatából érhető el.

Ajánlott szoftverek

Egyes feladatokra vagy funkciókra az Informatikai Szolgáltató Központ munkatársai az alábbi szoftverek alkalmazását javasolják. Az itt felsorolt programok Windowson futnak, a tapasztat szerint jól működnek, az idők folyamán beváltak. Nyílt forrású, vagy szabadon használható alkalmazások, ingyenesen letölthetőek.

Segédprogramok egészségügyi rendszerekhez

eradsetup_7.2.70.0.exe  <-- Az eRad PACS 7.2.70 viewer teljes telepítése

eradsetup.exe  <-- Az eRad PACS 7.2.58 viewer teljes telepítése

decfnt.ttf <-- Fontkészlet a NetTerm (MedSol) keretmegjelenítés javítására

AttachmentSize
eradsetup.exe8.64 MB
decfnt.ttf23.64 KB
eradsetup_7.2.70.0.exe8.4 MB